Campina Fruttis strawberry,kos frutash me shije luleshtrydhe 350 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

100 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Campina Fruttis strawberry,kos frutash me shije luleshtrydhe 350 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.