Campina Fruttis apricot,kos frutash me shije kajsie 350 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

85 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Campina Fruttis apricot,kos frutash me shije kajsie 350 gr.