Despar Premium Tosca Corposo e definito,kafe e pjekur dhe e bluar ne 1 kapsule 10 cope.

Kafe dhe Caj / Kafe

320 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Premium Tosca Corposo e definito,kafe e pjekur dhe e bluar ne 1 kapsule 10 cope.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.