Natyral,salce kosi me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

125 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Natyral,salce kosi me kg.

250/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.