Imlek moja kravica cafe,qumesht kafe 3.8 % yndyre 1 L.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Qumësht UHT

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Imlek moja kravica cafe,qumesht kafe 3.8 % yndyre 1 L.