Jugufarm,gjalp i fresket lope me kg.

Për mëngjesin / Mjalt dhe gjalp

445 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Jugufarm,gjalp i fresket lope me kg.

890/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.