Gjirofarma,djath i bardhë dele 360 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

530 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Gjirofarma,djath i bardhë dele 360 gr.