Muller Yogurt Cremoso Ciliegia in pezzi,kos frutash me shije qershie 500 g.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

250 Lekë / cope

199 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Muller Yogurt Cremoso Ciliegia in pezzi,kos frutash me shije qershie 500 g.

Data e Skadencës: 27 Shtator 2019