Muller kos i bardhe 0 % yndyre 500 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Kos

210 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Muller kos i bardhe 0 % yndyre 500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.