Tamek Kuru patucan dolma,patellxhan i mbushur me patellxhan te thata 400 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

270 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek Kuru patucan dolma,patellxhan i mbushur me patellxhan te thata 400 gr.