Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 150 gr.

Fruta dhe Perime / Fruta të Thata

380 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Peyman Klasik rarisik kuruyemis,fruta te thata mikse te pjekura me kripe 150 gr.