Ferra king miell gruri 1 kg.

Sheqer dhe Miell / Miell

60 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Ferra king miell gruri 1 kg.

Perdoret per te gjitha gatimet.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.