Bref Anti-limescale 2 cope + bref power aktiv ocean breeze,pastrues dhe higjenizues tualeti.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i banjos

420 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Bref Anti-limescale 2 cope + bref power aktiv ocean breeze,pastrues dhe higjenizues tualeti.