Delimano Perla Hand Blender,grirese 600 W.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Artikuj tё ndryshёm pёr shtёpinё

2,490 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Delimano Perla Hand Blender,grirese 600 W.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.