Cirio Cuor di pelato olive & capperi,salce domate me ullinj dhe kaperi 350 gr.

Salca të ndryshme për makarona / Salca tё gatshme

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cirio Cuor di pelato olive & capperi,salce domate me ullinj dhe kaperi 350 gr.