Tamek kornison tursusu,kastravec turshi 350 gr.

Salca dhe antipasta te gatshme / Perime nё vaj dhe uthull

160 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Tamek kornison tursusu,kastravec turshi 350 gr.