Ehw djath dhie butrinti me kg.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

425 Lekë / 500 gr


Detajet e Produktit

Ehw djath dhie butrinti me kg.

850/kg


Produkti nuk është aktualisht aktiv.