Klinex ultra pine fresh 750 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrimi i kuzhinës

220 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Klinex ultra pine fresh 750 ml.

Perdoret per pastrimin e sobes , lavamanit te guzhines dhe per aksesoret e banjos.