Eudorex Padelle,sfungjere per pastrimin e tiganeve 2 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Sfungjerë

150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Eudorex Padelle,sfungjere per pastrimin e tiganeve 2 cope.