Dr.Oetker Vanilin secer,pluhur vanilje per gatim 6 + 1 Falas.

Sheqer dhe Miell / Sheqer pluhur

100 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Dr.Oetker Vanilin secer,pluhur vanilje per gatim 6 + 1 Falas.

10 gr x 7 = 70 gr.