Milka Orange Jelly,biskota me mbushje krem portokalli 147 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

125 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Orange Jelly,biskota me mbushje krem portokalli 147 gr.