Milka Orange Jelly,biskota me mbushje krem portokalli 1 + 1 Falas.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

125 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Milka Orange Jelly,biskota me mbushje krem portokalli 1 + 1 Falas.

147 gr/pako

Data e Skadencës: 28 Maj 2019


Produkti nuk është aktualisht aktiv.