Nivea sun kids sensitive protect & care spf 50+ 300 ml.

Kozmetike-Solar / Solarë

2,150 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Nivea sun kids sensitive protect & care spf 50+ 300 ml.

Udhezime: forme perkujdesje dhe lageshtuese per lekuren delikate te femijeve, ndihmon ne uljen e rrezikut te alergjive nga dielli, perthithet lehte, mbrotje teper e efektshme ndaj UVA/UVB, mbron menjehere nga djegiet e diellitdhe demtimet afatgjata ne lekure,teper rezident ndaj ujit etj.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.