Bref power aktiv juicy lemon,bref me berthame te perqundruar me arome limoni 4 x 50 gr.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Aksesore banjoje dhe kuzhine

329 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Bref power aktiv juicy lemon,bref me berthame te perqundruar me arome limoni 4 x 50 gr.