Pannopell big spugna abrasiva,sfungjer enesh 3 cope.

Aksesore Shtëpie dhe Pastrimi / Sfungjerë

90 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pannopell big spugna abrasiva,sfungjer enesh 3 cope.