Aia nagghy kotoleta pule 300 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Fileto

250 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Aia nagghy kotoleta pule 300 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.