Philadelphia original XL ,djathe i shkrire 300 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

350 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Philadelphia original XL ,djathe i shkrire 300 gr.


Produkti nuk është më në stok.