Bonat chewies,karamele te buta me mbushje krem luleshtrydhe 100 gr.

Karamele dhe camcakez / Karamele

50 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Bonat chewies,karamele te buta me mbushje krem luleshtrydhe 100 gr.