Pringles Salt & Pepper,patatina me kripe dhe piper 165 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

290 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Pringles Salt & Pepper,patatina me kripe dhe piper 165 gr.