Mondelice Vanilla Flavour dessert,buding me shije vanilje 4 x 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

149 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Mondelice Vanilla Flavour dessert,buding me shije vanilje 4 x 125 gr.

500 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.