Noynoy emmental,djathe me feta 160 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Noynoy emmental,djathe me feta 160 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.