Muller kos frutash me qershi 2x125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

110 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Muller kos frutash me qershi 2x125 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.