Dr.Oetker Mousse cokolade,embelsire me shije cokollate 92 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

170 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dr.Oetker Mousse cokolade,embelsire me shije cokollate 92 gr.