Dr.Oetker crne cokolade,krem buding me shije cokollate 47 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

40 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dr.Oetker crne cokolade,krem buding me shije cokollate 47 gr.