Dr.Oetker vanile,milkshake me shije vanilje 32 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

65 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dr.Oetker vanile,milkshake me shije vanilje 32 gr.