Dr.Oetker jagode,milkshake me shije luleshtrydhe 36 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

60 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Dr.Oetker jagode,milkshake me shije luleshtrydhe 36 gr.