Despar Rigate gusto classico,patatina 180 gr.

Patatina dhe të ngjashme / Patatina

139 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Despar Rigate gusto classico,patatina 180 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.