Emulsio Marmo e Granito, pastrues për banjë dhe kuzhinë, 375 ml.

Detergjent për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme të shtëpisë / Pastrues specifik

460 Lekë / Copë


Detajet e Produktit

Emulsio Marmo e Granito, pastrues dhe shkëlqyes për mermer dhe granit, 375 ml.