Baroni Petali di Panna con morbida panna,biskota me pana tefresket 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

220 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Baroni Petali di Panna con morbida panna,biskota me pana tefresket 700 gr.