Philadelphia Original formaggio fresca taglia S,djathe i shkrire 150 gr.

Qumësht dhe nën produkte të tij / Djathë, gjizë dhe salcë kosi

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Philadelphia Original formaggio fresca taglia S,djathe i shkrire 150 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.