Milka chocolate & vanilla, akullore 110 ml.

Akullore dhe ëmbëlsira të ndryshme / Akullore

130 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Milka chocolate & vanilla, akullore 110 ml.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.