Orva piadina integrale biologica 3 cope, 225 gr

Bukë dhe nënprodukte te saj / Piadine/Tortillas

99 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Orva piadina integrale biologica 3 cope, 225 gr


Produkti nuk është aktualisht aktiv.