Siblou tuna chunks in vegetable oil,ton ne vaj vegjetal 170 gr.

Peshk, mish dhe nenprodukte mishi / Ton dhe pate

180 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Siblou tuna chunks in vegetable oil,ton ne vaj vegjetal 170 gr.