Cirio Arrabiata,salce me spec djeges,hudhra dhe domate 420 gr.

Salca të ndryshme për makarona / Salca tё gatshme

200 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Cirio Arrabiata,salce me spec djeges,hudhra dhe domate 420 gr.