Despar Pane al grano duro a fette,buke tosti 400 gr.

Bukë dhe nënprodukte te saj / Bukё

99 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Despar Pane al grano duro a fette,buke tosti 400 gr.


Produkti nuk është aktualisht aktiv.