Balocco Ciambelle con panna fresca,biskota me pana 700 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

230 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Balocco Ciambelle con panna fresca,biskota me pana 700 gr.

Senza olio di palma.