Vanetta yogurt frutti di bosco,kos me fruta pylli 125 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

39 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Vanetta yogurt frutti di bosco,kos me fruta pylli 125 gr.