Vipiteno,kos bio i bardhe 150 gr.

Kos, dhallë dhe yogurt të ndryshëm / Yogurt dhe puding të gatshëm

119 Lekë / cope


Detajet e Produktit

Vipiteno,kos bio i bardhe 150 gr.


Produkti nuk është më në stok.