Pavesi gocciole chocolate,biskota me copa cokollate 500 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

280 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Pavesi gocciole chocolate,biskota me copa cokollate 500 gr.