Oreo Choc'o Brownie,biskota me mbushje me shije kakao 154 gr.

Për mëngjesin / Biskota dhe amareta

140 Lekë / pako


Detajet e Produktit

Oreo Choc'o Brownie,biskota me mbushje me shije kakao 154 gr.